maanantai 10. marraskuuta 2008

Tyhmä minä

Koululla on keskiviikkona ja torstaina "parents conference". Vanhemmat menevät koululle saamaan "osavuosiraportin" jälkikasvustaan. Muuten ihan hieno homma, mutta kaikille luokille ei ole ilmoitettu, että jälkikasvulla loppuu koulu JO 11:30! No joo, olisihan meidän tietenkin pitänyt osata asia ymmärtää sen perusteella, että koulun kalenterissa lukee "parents conference". Siis tuo lause pitää ihan selvästi sisällään tekstin; koulu loppuu ko. päivinä jo 11:30! Kyllä minä sitten olen tyhmä... En muista ihan tarkkaan, oliko keväällä koko päivä lapsilla vapaata vai kans puolipäivää, Niko kun tuli jo normaalistikin kotiin 12:00 maissa. Niin että olisihan minun nyt pitänyt jo tietää...

Koulussa opettajalla ja Nikolla on kommunikointi vaikeuksia. Opettaja ei aina tiedä ymmärtääkö Niko mitä hän sanoo, vai onko poika heittänyt jullin päälle. Eilen illalla sitten opeteltiinkin sanomaan "I don't understand.". Jospa tuosta olisi jotain hyötyä tulkitsemaan enkelimme käytöstä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin sain ihan omituista kautta tietää lyhyemmistä päivistä ja lähetin sitten varareksille mailia. Oli ollut kyllä ihan oma moka, oli meille tullut tieto, en vain ollut huomannut. Varareksille on muuten hyvä laittaa aina mailia, jos joku asia huolestuttaa, hän vastaa aina! Ja vieläpä rakentavasti ja asiantuntevasti. On muutenkin aika mukava tyyppi. :)

Olen jo laitellut cd:tä sivuun sinua varten, kokeilen josko osaisin itse ne polttaa. Nimim. Olen oikeasti tumpelo...

Nina kirjoitti...

Varareksi on kyllä hyvä tyyppi. (Saako vr:sta sanoa noin...) On tullut kirjoiteltua ;-)

Nikon ope sano vaan, että luuli kaikkien vanhempien katsoneen koulun kalenterista, jossa ei siis ollut mitään mainintaa tuosta lyhyemmästä päivästä... Eihän me suomalaiset sellaista ymmärretä, kun ei Suomessa ole käytäntönä käydä koululla päivisin...

Onko muuten Niko ope se, joka joutuu soittamaan räppiä?! Aattelin vaan ;-) Hän kyllä on ihan mukava, ei ole kyllä huonoa sanaa sanottavana. Vähän totinen, mutta muuten ihan mukava, asiansa osaava. Nikokin tykkää, joka on tärkeintä :-)

Nina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla yläkoulun opeja. Onko Nikon ope rehtorin vaimo? Huomaa etten ole ollut koululla taas, olen ihan pihalla...;)

Nina kirjoitti...

Jaanuska: Juu, vaimo on. Mistä arvasit ;-D