tiistai 18. marraskuuta 2008

Tulee(ko) joulu...

Lähettäjä Seko

Siinä se nyt on. Äidin ja Nikon upea luomus :-)


Päivinä, kun aurinko paistaa, on vähän joulutunnelma hakusessa. Selkeinä päivinä aurinko on jo nousemassa kuuden jälkeen ja pimeää tulee illalla kuuden maissa. Jos noiden aikojen välissä paistaa lämmittävä aurinko, ovat joulukoristeet aika koomisen näköisiä. Kyllä ne vaan kuuluu kaamoksen ja lumen keskelle, ei siitä pääse mihinkään! Tänä vuonna ei kyllä taideta laittaa jouluvaloja kuin Nikon huoneeseen, jos hän ne haluaa. Kolme viikkoa ja päästään kotiin laittamaan joulua. Jippiii!

Tämä viikko on lähtenyt käyntiin niin vauhdilla, ettei oikein edes tajua, että on jo keskiviikko! Enää kaksi herätystä ja on "taas" viikonloppu :-) Pitää laittaa joulujutut kuntoon viimeistään viikonlopun aikana, että ennätetään niistä nauttiakkin. Sitten vain toivotaan sadepäiviä, että päästään virittämään ennakkofiiliksiä.

Sadepäivät ovat kyllä aikasta mukavia. Ei ole paineita lähteä minnekkään ja jos jonnekkin haluaa, auto hakee kellarista, eikä tarvitse kastua kaikkien tykötarpeiden laittelun aikana, eikä tartte kauheasti laittaa vaatettakaan päälle. Kyllä sitä pukemista sitten taas ennättää Suomessa harrastaa ihan kyllästymiseen saakka.

Niko on jo tullut koulusta. Katsoo Joulupukki 2:sta ja äiti suomentaa ja vastaa miljooniin tärkeisiin kysymyksiin joulupukista, lhjalistasta jne... Kiirettä siis pitää ;-)

Lasagne uunissa, sämpylät jähtymässä ja rauha maassa. Hyvää päivän jatkoa!

3 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Heippa, jostain kommenttilootasta klikkailin kurkkimaan blogiasi. Laitan sinut muistiin, jotta osaan tulla huomennakin :)

Terkkuja Tunisiasta!

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän sitä tännekin saisi energiaa? Haaveissa vain leipomiset ja muut, hyvä jos kodin saa pidettyä edes jotenkuten kunnossa, ettei ihan tavaroihin kompastu... No jahka neiti saa poskihampaat tehtyä ja me saadaan vihdoin ja viimein merirahti perille, niin sitten...

Nina kirjoitti...

Hei Marita! Kiva kun kävit! Käyn kurkkaamassa sun blogia ;-)

Kati: Kyllä se siitä lähtee rullaamaan kun saatte viimeisetkin tavarat perille :-)