lauantai 1. marraskuuta 2008

Halloween

Meille tuntemattomampi juhla, mutta tänä vuonna oltiin 100% mukana, vietettiinhän Halloweenia Nikon koulussa.

Aamulla kun puin Nikolle supermiehen pukua päälle, tajusin miten hölmö olin ollut sitä ostaessani! 4v, joka ei ilmoita vessahädästään kuin vasta ihan viime tipassa! Apua! Miten menee koulussa, jos pissattaa, tai kakattaa!

Aamulla Niko lähti normaalisti bussilla kouluun ja me seurattiin ½-tunnin päästä perässä. Oli Nikon ensiesiintyminen meille vanhemmille :-) (Oli niillä keväällä esiintyminen, mutta meille ei tullut ilmoitusta asiasta kun Niko oli sairaana kun lappuset oli jaettu kotiin vietäviksi. Vain harmitti...)

Pieni supermiehemme oli oikein ihana kurpitsa :-) (viides oikealta). Harmi vaan kun meidän pienempi kamera alkaa mennä rikki. Ei tahdo enää oikein tarkkoja kuvia ottaa... Just nyt... tietenkin :-(

Esiintyminen meni mallikkaasti, oikein hienosti. Käsileikkiä leikki muiden kanssa, vaikka alkuun meinasi mennä ihan meidän katseluksi ;-) Esiintymisen jälkeen saateltiin Niko omaan luokkaan, humpit ja halit, kyselyt wc:ssä käynnistä (tietty...) ja hei heit. No problems. Hienosti meni kaikki. Hyvillä mielin lähdettiin päivän askareisiin :-)

Illalla äiti lähti kahdestaan Nikon kanssa koululle Halloween-juhliin. Todella hienot juhlat, paljon olivat nähneet vaivaa 2-tunnin takia! Porukkaa riitti ja mukavaa oli.

Roosa, Niko ja Roope


Niko ja Kyra

Niko ja Samuel

Siiri, Minna ja Roosa
Pelotukset, Roope ja Niko

Oli kaikenlaisia pelejä, maalaamisia, leikkejä ja scary-house, joka meinasi olla Nikolle vielä liian jännä. (Ei onneksi mennyt yöuniin...)

Ja äidin pelot puvun hankaluudesta riisua wc-käynnille oli turha. Ei ollut sotkun sotkua kun päivä oli pulkassa ;-)

Ei kommentteja: