sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kynttiläaikaa

Nyt tulee polteltua paljon kynttilöitä. Suomesta tuli raahattua Party Litea ihan urakalla ja täältä on tullut ostettua toinen mokoma.

Holasta ostin kokeeksi pari isompaa kynttilää. Kolmen sydämen paksu pyöreä kynttilä, sekä ohuempi yhdellä sydämellä. Tarkoitksena oli testata, miten laadukkaita Holan kynttilät ovat, voisiko niitä viedä repullisen kotiinkin muuttokontissa. Tällä hetkellä kyllä näyttää, että ei kannata pakata yhtään, ellei joku toinen rouva ole onnistunut löytämään sielä parempia kynttilöitä ja saa minua vielä kerran ostamaan ja testaamaan :-)

Pienempi kynttilä näyttää tältä:

Ei kauhean kaunista katseltavaa ja palaakin todella huonosti. Vika voi tosin olla polttajassakin?!

Ja toinen...

Joutui ulos heti sytyttämisen jälkeen. Haisi aivan kauhealle! Ihan kuin olisi ollut hyttysspiraaleja kämppä täynnä! YÖKS!
Onneksi meillä on olkkarissa parveke, josta kynttilät näkyvät erittäin hienosti myös tänne sisälle.

Nyt tiedän, miksi nämä kynttilät olivat alennuksessa...

Party Lite rules...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on Party Lite?

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ostaa kynttilät Metrosta, ei savuta ja ovat hyvänlaatuisia.
Tuikkuja saa ison pussin pikkurahalla. Ikeassa on kynttilät myös hyviä. Menen Ikeaan torstaina, tilauksia?;)

Party lite on meikäläiselle aivan liian kallis. Yhden kerran olin kutsuilla ja totesin etten todellakaan maksa yhdestä kynttilästä 20 euroa...

T. Eräs toinenkin kynttilöiden polttelija...;)

Nina kirjoitti...

Moi Saija! Party Lite myy laadukkaita kynttilöitä ja kynttiläsomisteita kotikutsuilla. Heillä on jonkinmoiset (aikasta huonot) nettisivut, jos haluat käydä kurkkaamassa :-)

Jaanuska: Kiitos tarjouksesta, mutta mulla on kynttlöitä varmaan tämän talven tarpeiksi jo. On tullut "säästeltyä", ja nyt on kiire polttaa pois, ettei enää kotia tartte raahata takaisin :-D
Ostin tosin Ikeasta pari isoa törppöä joulun tuoksuisia...

MiaO kirjoitti...

Hmm, aikasta erikoisen mallinen kynttilä tuossa ylemmässä kuvassa. (Pani ihan naurattamaan ;) Se niistä tunnelmallisista hetkistä, kun kynttiläkin on noin valahtanut. Eikä ne savuttajatkaan paljoa ilahduta. Päinvastoin. Juu, Ikeasta saa ihan hyviä kynttilöitä. Pitäis toimia.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo venkura kynttilä on aika koomisen näköinen, heh. Vähän kuin sulahtanut jäätelö.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Mulla taas PartyLitesta huonoja kokemuksia, joten nyt vaan perus Tiimarin kynttilät ja vanhat kunnon Havin tuikut:)
Nyt vaan vesisateen keskellä ei niin kovin talvinen olo.

Nina kirjoitti...

Perheenäiti ja Miao: Kieltämättä tuo kynttilä on (siis oli, raaskin sen heittää jo roskiin!)melkoinen tunnelman pilaaja :-) Eihän sitä voinut neutraalina katsella ;-)

Emmyli: Kyllä mullakin tulee poltettua ihan tavallisia tuikkuja ja sitten tykkään ostaa jouluntuoksukynttilöitä ihan mistä vaan löydän:-)
Party Litella tykkään niistä erikoisuuksista, joita en nyt näytä täältä löytävän. Mulle erikoisuus on kaikki muut paitsi tuikut, niitä kun tulee poltettua pussi tolkulla aina talvisaikaan Suomessa :-D

Anonyymi kirjoitti...

PartyLiten juttuja meinaan mukanani rahdata Siperiaankin. Sain jo isännältäkin suostumuksen ja tuttu konsultti meinasi revetä liitoksistaan, että nyt tulee satojen eurojen tilaus. No ei sentään. Olen todella himokynttilöijä, vuodet ympäriinsä.

terv Eeva

siperiassa.vuodatus.net