perjantai 31. lokakuuta 2008

Viisi omituista tapaani

Oih ja voih. Suzhouren haastoi minut meemiin... Ei minulla ole omituisia tapoja! Koitin saada miehenkin mukaan niitä listaamaan, mutta ei keksinyt yhtään. Taitaa olla yhtä omituinen kuin minäkin ;-)
Mutta koitetaan jotain "normaaleista" tavoista listata.

1. Onko tämä sitten omituisuutta vai järjestelmällisyyttä, muuta teen aina listan vähintäänkin lääkelaukun sisällöstä, mitä pitää matkalle pakata mukaan, vaikka lääkelaukku nakottaa aina samassa kunnossa odottamassa uutta matkaa.

2. Saatan kävellä koko päivän tukka pystyssä, jos ei ole tapaamisia muiden ihmisten kanssa. Harjan sipaisu ja muuten ollaan ihan "naturel", miten yö on kuontaloa muokannut. (Yleensä lookki on aika villi...) Välillä on ihanaa, kun on oikein synkkä päivä, laittaa tulet kynttilöihin ja vaan olla.

3. Napsuttelen valoja pois huoneista, joissa ei juuri sillä hetkellä olla, vaikka sinne oltaisiin kohta taas menossa. Tulee hyvä mieli kun laittaa "rahaa pankkiin".

4. Kun taas toisaalta, TV saattaa olla koko päivän päällä, vaikka en sitä katsoisikaan!

5. Sänky voi olla petaamatta koko päivän... viikon... kuukauden. Olen kuullut, että sänky on hyvä tuulettaa hyvin nukkumisen jälkeen, että pääsee kuivumaan. Meillä kyllä kuivaa... Ja illalla on mukava käydä nukkumaan, kun ei tarvise ensin avata sänkyä ja siirrellä peittoja ;-)

En ole kauheasti tutustunut lukemieni blogien kirjoittajiin, joten vakkareista mukaan haastan Kotirouva Sadun, Perheenäidin ja Emmien. Kaarinankin haluaisin haastaa, mutta minä en pääse blogiisi taas täältä Kiinasta ollenkaan :-(
Jos ette ole vielä meemiä vastaanottaneet, tässä tulee!

Ohjeet kaikessa yksikertaisuudessaan: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, samalla asialla olemme olleet, minä juuri julkaisin omat omituiset tapani ennen kuin ehdin tänne kurkkimaan. Niihin voisin hyvin lisätä tuon sun viimeisen eli sänkyä ei meilläkään lähes joka päivä pedata. Meillä ei myöskään ole päiväpeittoa, sehän vain haittaisi nukkumaan menoa ja pyörisi pölyyntymässä lattialla!

Emmie kirjoitti...

Kiitoksia vaan haasteesta! Mistä sitä tietää mitkä omista tavoista on omituisia...? ;)

Jonna kirjoitti...

Blogi oli muuttanut sitten viime kaynnin ja tekin nakojaan jo pian (puoli vuotta hurahtaa hurjan nopeasti!)
En minakaan petaa sankya kuin vasta nukkumaan mennessani...silloin on lakanoiden oltava ojennuksessa, miksi, en tieda...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on pakkomielle sängyn petaamisesta... Katon kellosta aikaa, että varmasti jätän sen puoli tuntia nousemisen jälkeen auki ja sitten heti petaamaan. Mun päivä on ihan poskellaan, jos sänky on petaamatta :D. (Mä myös marssin siskon tai veljen luona vieraillessa melkein ensimmäiseksi petaamaan sängyn, ne ei ollenkaan vastustele, kylään kutsukin usein oli tekstari et "tarttis jonkun petaan meidän sänky"...)