keskiviikko 31. joulukuuta 2008

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Niin se aika rientää kun on mukavaa. Uuden vuoden korvalla jo tässä ollaan.
Ulkona viuhuu hirvittävä myräkkä, ei puhettakaan, että voisi viedä ulkotulia palamaan uuden vuoden kunniaksi. Saa nähdä, miten käy ilotulitteiden ampumisen kanssa...

Meillä aika on mennyt kuin siivillä. On ulkoiltu, shoppailtu, kylästelty ja kestitetty vieraita. Aikasta ihanaa aikaa. Kyllä tämä sen hiljaiselon Kiinassa aina voittaa, siellä kun tekeminen on niin vähäistä. Onneksi kiinaviikkoja ei ole enää paljoa...

Meidän lähtö Kiinaan on lykkääntynyt parilla viikolla, isi kun sai työmatkan tähän samaan syssyyn. Kiinassa ennätetään sitten vanhentua viikon verran ja edessä on sitten Kiinalainen uusi vuosi ja pako Thaimaan lämpöön viikoksi. Kevät tulee menemään todella nopeasti ja paluuliput Suomeen on sitten 29. huhtikuuta, eikä seuraavista lentolipuista ulkomaille ole vielä tietoakaan, onneksi ;-)

Mutta nyt nauttimaan pienistä lihapullista, nakeista, salaatista, maustetuista lohkopotuista ja viinistä.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti Teidän kaikkien ensi vuosi tulee olemaan onnellinen ja terveyttä piisaisi. Palataan ensi vuonna asiaan :-D

Terveisin: Nina oman kodin lämmöstä

10 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hyvaa ja onnellista uutta vuotta!

Susanne kirjoitti...

Teillä onkin tapahtumarikas vuosi tiedossa. Kiinassa asumista, Thaimaan matka ja Suomeen paluu.

Oikein Hyvää vuotta 2009 sinulle ja perheellesi!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta uutta vuotta!

Te palailette jo kotiin, me vasta odotellaan matkamme alkua Siperiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää alkanutta vuotta! Mahtuuko teidän matkalaukkuun pari purkkia xylitol-tabletteja meidän pikkuneidille tänne Kiinaan?

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää alkanutta Vuotta !

Nina kirjoitti...

Saara, Susanne, Eeva, Kati ja Marjut: Kiitoksia, kuten myös teidän elämäänne, oikein paljon onnea uudelle vuodelle!

Kati, kyllä sitä pari Katti Matikaista aina mukaan mahtuu ;-) Yleensä ongelmia tulee painon kanssa, mutta nuohan eivät paina juuri mitään, kunhan muistan ostaa!

Unknown kirjoitti...

Hyvaa uutta vuotta ja jo nyt hyvaa matkaa takaisin Kiinaan :) Teillapa on kiireinen mutta mahtava aikataulu alkuvuodelle :)

Nina kirjoitti...

Kiitti Heli! Joo, kiirettä pukkaa! Onneksi menee aika nopeasti huhtikuulle... Alkaa jo vähän poltella asettuminen tänne suomenkotiin 2½-vuoden Kiinan keikan jälkeen :-)

Heli kirjoitti...

Kateeksi käy. Kova koti-ikävä.

Nina kirjoitti...

Heli: Ootte te kyllä melko sissejä kun niin pitkän pätkän vedätte Hangzhoussa ilman suomilomaa!
Kyllä se ikävä varmasti välillä helpottaa. Sitten onkin ihan hepulissa kun pääsee täällä käymään ja huomaa, mikä maa se Suomi oikeasti onkaan, jota ei aikaisemmin ole osannut ajatellakkaan :-)
Oletko värjännyt muuten tukan?!