torstai 11. joulukuuta 2008

Terkut Suomesta

Jep, täällä ollaan, upeassa lumimaisemassa, josta en ole vielä saanut kuvia otettua... saatika päässyt sinne leikkimään.

Milla rupesi oksentamaan n. 2h koneen nousun jälkeen ja sitä sitten riitti Helsinkiin saakka. Niko makasi vatsakipuisena koko matkan, lääkkeellä sain kuumeen alas ja vatsakivutkin hellittivät. Aloitti oksentamisen vasta Helsinki-Oulu välillä...

Shanghai-Helsinki välin lentohenkilökunta saa täydet 10 pistettä huolenpidosta.
Saimme myös todella paljon apua ulkopuolisilta henkilöiltä tavaroiden ja jopa sairaan pojan kuljettamisessa tämän matkan aikana. Kyllä suomalaiset ovat avuliaita siinä missä muutkin, jos vain apua todella tarvitsee, tulin sen huomaamaan. Kiitos!

Oksentelua, ripulointia, kuumeilua. Siinä tämän suomiloman alku kuulumiset. Ehkä jo tänään tai huomenna viimeistää päästään ulos, kun kuumeet on pois ja samoin oksentelu. Ripuli on vielä Millalla pahasti kiusana, mutta katsellaan.

Kyllä se siitä :-)

10 kommenttia:

Mrsme kirjoitti...

No huh, olipa teillä lento! Toivottavasti pian menee taudit ohi, sinä et tule kipeäksi ja pääsette viettämään lomaa täysillä!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, oi.. Toi on aina se kauhukuva lennolle lähtiessä, eli jos joku sairastuu maha-tai oksennustautiin... Hyvä että selvisitte perilleja saitte jopa apua!

MaaMaa kirjoitti...

Voi ei, varmasti ollut aika horroria teidan lennot - mutta onneksi on avuliaita ihmisia!
Parantukaa nyt pian, niin paasette nauttimaan Suomen talvesta! :)

Kivaa viikonloppua!!

Saara kirjoitti...

Pikaista paranemista ja terkkuja lumiseen Suomeen!

Susanne kirjoitti...

Blogissani on sinulle joulumeemi :)

Nina kirjoitti...

Satu: No nyt ollaan jo voiton puolella. Niko on ok, Millalla on ilmeisesti joku tulehdus suun limakalvoilla ja nenässä, se on nyt vähän riesana, mutta maanantaina lääkäriin jos ei mene huomenenissa ohitse.

Suzhouren: Joo, ei ollut matkalla ajanvieteongelmia. Onneksi koneessa oli tarpeeksi paperia ja muovipusseja... Vaihtovaatteita ei muuten ole koskaan liikaa mukana ;-)

MaaMaa: No kieltämättä. Ja vielä yksin kahden sairaan lapsen kanssa. Nyt pitää etsiä se joulufiilis uudestaan, kunhan saa nukuttua univelat ensin pois.

Saara: Kiitti! Kyllä tämä tästä. Voiton puolella ollaan! Niko on jo päässyt ulkoilemaankin :-)

Susanne: Pitääpä käydä hakemassa meemi :-) Toivottavasti ennätän vastata pikapuoliin!
Noh, ainakin ennen joulua :-D

Jonna kirjoitti...

Voi harmi kun matkaa pitää kipeänä tehdä! Suomessa on kuitenkin mukava toipua ja lumi odottaa aivan varmasti pari päivää leikkijöitä. Mukavaa viikonloppua!

Nina kirjoitti...

Jonna: Poika on jo ulos päässytkin. Alkaa olla taudit voitettu!
Nyt voi aloittaa sen normaalin lomanvieton, mitä varten tänne on tultu ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun ihanaa että siellä on taudita takanapäin, nauttikaa lumesta:)

Nina kirjoitti...

Marjut:Kiitti! Kyllä nautitaan! Tyttö ei vaan ole vielä hoksannut, että ulkona voi olla vaikka vaatetta onkin päällä kuin michelin ukolla ;-)