lauantai 20. joulukuuta 2008

Kyllä koti on koti :-)

Lähettäjä Suomiloma

Kyllä koti on koti. Ei siitä mihinkään pääse. Hommaa on vaikka miten paljon, mutta siitä minä just nautinkin! Netissä ei kauheasti ennätä tällä hetkellä aikaansa viettämään ja iltaisin on niin väsynyt, että mieluusti hyppää sänkyyn jo "lastenaikaan" ;-)

Huusholli on siivottu, tautipöpöt pesty pesukoneessa ja lopuille on annettu kloriittia. Kyllä on kiva olla terveenä!

Tänän tuli muuten 10-vuotta täyteen meheni kanssa "ensisilmäyksestä" ;-) Minä en asiaa muistanut, mutta mies muisti.(Harvinaista ;-D). Tarkalleen lauantaina. Niin, paljon on mahtunut näihin vuosiin. Naimisiin meno, talo, kaksi lasta ja Kiinassa asuminen, jota vielä viimeiset metrit edessä... Äkkiä on aika mennyt. Ihana aika :-)

Koitan ennättää ja jaksaa päivittää blogiakin, ainakin jollakin tasolla, eli kiireesti ohimenne ;-D

Oikein ihanaa, touhukasta joulun alusaikaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä. Koti on aina koti.
Pelottaa jo etukäteen poislähtö. Ensimmäistä kertaa tuntuu siltä, että jäisin mieluumin tänne kuin lähtisin maailmalle. Asia toki olisi toisin jos suuntana olisi Kiina... Mutta ei auta vikistä.

MaaMaa kirjoitti...

Onnea 10-vuotisen yhteisen etapin saavuttamisesta! Hieno homma! Vuodet vierii hillitonta vauhtia! Mutta on teilla paljon tapahtunutkin :)

Rauhaisaa Joulua alaka stressaa bloggaamisen kanssa - kylla sita sitten taas kerkii :)

ISO JOULUHALI!

Anonyymi kirjoitti...

10 vuotta on kyllä jo hieno rupeama yhdessä, sen aikana ehtii kokemaan vaikka ja mitä. Meillä tuli kesällä 8v täyteen tutustumisesta ja 7v ensitreffeistä. 1v hääpäivä oli juuri :-) Mikäs tämän parempaa!

Oikein ihanaista Joulua sinne Suomeen täältä pakkasesta! ;-) (-1 näytti olevan äsken Hangzhoussa, saa nähdä käväiseekö maa valkeana jouluksi, toivotaan!)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä tulee keväällä 11 vuotta ekasta silmänvilautuksesta ja syksyllä 10 vuotta naimisissa oloa. Meilläkin mahtuu vuosiin jo vaikka ja mitä: 3 lasta, 2 kaupunkia, 5 asuntoa, joista 3 omaa - yksi niistä talo jossa asuttu jo pian 4 vuotta. Lisäksi mahtuu useampi työpaikka miehen toimesta, purjeveneen osto ja myynti ja toinen koira - sekä tietysti loppuperheen muutto Siperiaan ja kahden, kolmen vuoden seikkailu siellä. Paljon muutakin mahtuu vielä tietysti.
Ihanaa, kun elämä on vaihtelevaa!
Hyvää joulua lähes lumettomasta Ulvilasta!
Terv Eeva siperiassa.vuodatus.net

Nina kirjoitti...

Suzhouren: Kyllä me jäätäs tänne mielummin ku palattas vielä Kiinaan... Varmaan tilanne olisi toinen, jos lapset olisivat hieman isompia.
Noh, vähiin käy sekin aika jo meidän osalta, sitten saadaan olla täällä kotona ihan kyllästymiseen saakka ;-D

MaaMaa: Kiitoksia!
Oikein lämpimät jouluhalit myös täältä!

Kati: Niin, tehän olitte vasta tavanneet kun meidän häitä vietettiin ja tavattiin sinut ensimmäisen kerran :-)

Hyvää joulua Hangzhouhun! Saatte varmasti mieleenpainuvan kokemuksen :-)

Eeva: No paljon on teillekkin vuosiin mahtunut! Noita muuttoja en muistanutkaan, on noita tullut tosiaan meilläkin tehtyä, mutta nyt taidetaan pysyä tässä omassa kodissa ja lähdetään vain kulumalla pois ;-)
Hyvää joulua!