sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Ostoksilla

Tänään käytiin ostoksilla Decathlonissa ja Holassa.
Ostettiin lähinnä Suomeen mukaan talvirukkasia ja Holasta jotain pientä muuttokonttiin. Moni asia jäi vielä hyllyyn...

Mutta kun kamera oli mukana ja sankoin joukoin oli myös kiinalaisia samoissa kaupoissa ostoksilla, otin muutaman kuvan Decathlonissa. Samoja asiakkaita oli myös Holassa, joten en viitsinyt kameraa enää siellä esille kaivaa.

Valitse oma suosikkisi:

Tämä rouva oli lähtenyt liikkeelle suoraan sängystä, kun ei tukkaakaan ollut laittanut.
Anteeksi tärähtänyt kuva, mutta en kehdannut jäädä tsuumailemaan....

Tämä on minun suosikkini! Mistähän voisin ostaa samanlaisen "ulkoilupuvun" ;-)


Pyjamia täällä kyllä vilisee tosi paljon tällä hetkellä. Toisilla on jopa aamutossutkin jalassa ;-D Kauankohan Suomessa saisi kävellä rauhassa pyjama päällä? Tai ottaisiko kukaan sinua vakavasti jos jotain kysyisit? Hörhönä varmasti pidettäisiin, en uskaltaisi itse edes kokeilla ;-)

Ja kotimatkalla ajettiin kierrätyskeskuksen ohi:

Niin, joku se nuokin hommat tekee... Ei ilmeisesti tienaa kovin hyvin, jos asuu tuossa samaisessa paikassa. Ei käy kateeksi...

9 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

SIIS EIKÄ!! Yökkäreissä!! :D Ihan uskomatonta.. Minä jo ajattelin, että olen hullu, kun saatan kesäisin joskus kävellä 200 metriä postilaatikolle yökkärissä (pikkutietä, jota kukaan ei yleensä kulje). Kauppaan sentään aina puen päälle. Koskakohan ekat kinkit tulee S-marketissa yöpuvuissaan vastaan, hihii

Nina kirjoitti...

Nanna: Olen kuullut, että täällä yökkärissä ulkona kävely on vaurauden merkki! Köyhillä ei kuulemma ole varaa ostaa yöpukuja.

Nyt kun olen asiaa miettinyt ja seurannut kiinalaisten toimintaa, tulee lähinnä mieleen ainakin talviaikaan, että he ovat niin pirun pihejä, etteivät raski laittaa rahoja kiinni kunnon talvivaatteisiin (joita Decathlon on pullollaan ja länkkärit niitä ostelee...), vaan saavan yökkärin halvemmalla. Mutta mene ja tiedä, ihan pelkkää arvailua.

Kesällä näkee ihanan kepeitä silkkiyökkäreitä ihan missä vaan :-) Pitäsköhän hommata ensi kesää varten valmiiksi kun tulevat myyntiin :-D

MaaMaa kirjoitti...

Voi uskomattomuus millaisissa vetimissä ovatkin liikkeellä! :D :D Pitääköhän mun ja hanin pakata vaan sitten pyjamia kun mennään parin viikon päästä Pekingiin :D :D

Mrsme kirjoitti...

Länkkärinä täällä on se hyvä puoli ettei todellakaan ole mitään väliä mitä päälleen pistää, kun ulos menee! On ihan normaalia kulkea pyjamassa keskellä päivää tai vaikka sellaisessa jättipaitulissa, mitä Suomenkin yöpukuvalikoimat pitää sisällään. Ja länkkäriä katsotaan aina, usein osoitellen ja naureskellen, tosin en ole kokeillut, että sulautuisiko sitä pyjaman kanssa paremmin joukkoon?

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, että tosiaan noin yöpukusillaan ulkoilevat. Onkohan niillä siellä yökkärin alla jotain lämmintä, että tarkenevat talvellakin? Ja mahtaako niillä olla nukkumista varten eri asu vai viihtyvätkö samassa puvussa päivästä toiseen? Mielenkiintoista!

Saara kirjoitti...

Ma tahdon kanssa tollaiset toppapyjamat!
Taalla nakee porukkaa silloin talloin pyjamassa, ma en kylla edelleenkaan kehtaa..

Nina kirjoitti...

MaaMaa: Löydätte varmaan suosikki pyjamanne Pekingistä, eli tyhjillä laukuilla vaan matkaan ;-D

Satu: Ihan totta. Ihan missä vetimissä tahansa voi ulos mennä. Usein on itsellänikin jumppavarustus, kun ovat niin mukavat päällä ;-D Ja niitä voi varmasti käyttää myös Suomessa!

PErheenäiti: Tuota samaa mietin minäkin... Vaihtavatko välillä vaatteita vai miten?! Kyllä heillä on alla vaatetta, mutta kun talotkin ovat kylmiä, ei olisi ihme, jos samoissa nukkuisivatkin. Vaikea sanoa...

Saada: Noi topatut on kyllä ihania :-) Tosin Suomessa sille ei ole käyttöä kun sisällä ollaan t-paidassa, eikä ulos kehtaa pyjamassa viilettää ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Minä käsitin sen niin että yöpyjamat ovat vaurauden merkki sen vuoksi että on varaa käyttää kahtia eri vaatteita. Ts. talo jossa asuvat on niin lämmin että voivat nukkua siellä pyjamat päällä eivätkä vaatteet päällä kuten suurin osa kiinalaisista tekee.
Pitää näyttää sitten ulkopuolisillekin pyjamaa...;)

Nina kirjoitti...

Niin just Jaanuska ja Suomessa sinulle vähintään alettaisiin tarjoamaan käyntikorttia jollekkin kallonkutistajalle, jos saman tempun tekisit ;-)