keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Gourmet

Aamulla chattailin Kotirouva Sadun kanssa. Juttelimme kahvista, ja sain idean tähän postaukseen.

Tämä on varmasti suuren kahvinystävän pahin skenario. Starbucsin perustaja saattaisi hakea minulta mukin pois... Silläkin uhalla:
Hyvää huomenta :-)

8 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

hih, kieltämättä tuo on starbucksin mukin raiskausta :D

Nina kirjoitti...

Juu, mutta ei kerrota kenellekkään. Eihän Nanna?! ;-)

MaaMaa kirjoitti...

hihhihih!
Mä bloggasin tänään just starbucksista(kin)! :D

Täällä suodatinkahvit on kallista, juon kotosalla aina juuri noita Nescafe pikakahveja. Eihän ne JuhlaMokalle ikinä vertoja vedä, mutta kyllä tuokin maistuu kun kahvia tarttee :)

Mrsme kirjoitti...

No en tiedä, voiko tuota nyt kahviksi sanoa :-) Mä ostan täältä kaikki kahvit, kallistahan se on, mutta Suomesta tullessa pakkaan laukun täyteen mielummin jotain sellaista, mitä ei täältä saa! Ja ei sitä tule enää litratolkulla litkittyä ja itse asiassa jos miettii Starbucksin kahvimukillisen hintaa, niin kolmella grande lattella saa jo sen 200g kahvia sieltä kotiin :-)

Jonna kirjoitti...

Hui, vielä kun olisi decafia purkissa...

Anonyymi kirjoitti...

Me tuodaan kaikki kahvi Suomesta, mutta meillä onkin aika lailla tilaa aina matkalaukuissa kun vaatteita niissä ei ole ollenkaan. Se hyvä puoli kahden kodin asumisessa on että vaatteita ei tarvitse raahata.
Viimeksi tosin meillä unohtui 4 pakettia kahvia Suomeen kun jäi muovikassillinen "kuivamuonaa" vaatehuoneeseen. Minun syyni. Hannu oli ostanut kassin täyteen tavaraa ja laittanut sen eteiseen ja minullahan ei ylimääräisiä tavaroita saa roikkua tasoilla ja siirsin sen vaatehuoneeseen. Jonne se sitten jäikin.
No, ei ole onneksi pilaantuvaa ja säästyy Hannu kauppareissulta kun menee nyt Suomeen.

Me emme kumpikaan opiskeluaikana juoneet kahvia, pelkästään teetä. Opettelimme kahvinjuonnin koska kaikissa kyläpaikoissa tarjottiin vain kahvia. Nykyään juomme molempia, ehkä eniten vihreää teetä.

Nina kirjoitti...

MaaMaa: Kaikkeen tottuu. Kun pidempään juo tuota murukahvia, se menee ihan hyvin. Välillä kun juo oikeaa kahvia, ei oikein murut maistu... Mutta taas niihin tottuu :-D Ja onhan se niin nopeaa tehdä, meilläkin tulee kuuma vesi suoraan vesiautomaatin hanasta.

Satu: On se kahvia, kun oikein kovasti asiaa miettii ;-)
Maistuu sitten kunnon kahvi taas hyvälle kun on muruja aikana lipittänyt ;-D

Jaanuska: Meillä kans oli (tuntuupa hassulta kirjoittaa "oli") aina matkalaukut lähes tyhjänä vaatteista ja oli hyvä roudata ruokatavaraa ;-)
Kahvia mulla menee niin paljon, ettei millään saada sitä tuotuta aina tarvittavaa määrää ja pitää sitten ostaa täältä kahvia tai tuota murusta...

Nina kirjoitti...

Jonna: Sitä EN suostu suuhuni laittamaan. Maidon pitää olla ehtaa tavaraa :-)