sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Facebook ja fillarit

Facebook. Siis aivan mielettömän hieno juttu! Tuntuu aivan uskomattoman hienolta löytää sieltä joku vanha tuttu, jota ei ole nähnyt vuosiin.. Kymmeniin vuosiin :-D
Olen koukussa. Täytyy myöntää. Ja olen siitä iloinen, sillä se tuo lisäpiristystä tähän muuten aikasta yksitotiseen perheenäidin elämään. Kun vain olis niitä tunteja enemmän...;-)

Sunnuntai. Tänään lähdettiin extemporee käymään Giantin fillariliikkeessä. (Onneksi saatiin auto, yleensä pitää varata ed. päivänä, nyt oli varoaikaa vain kaksi tuntia...)
Niko sai uuden pyörän. Tai ei poika sillä voi ajaa, ennen kuin osaa lähteä oikein liikkeelle. Vanhassa pyörässä on penkki niin matalalla, että yltävät jalat maahan, mutta uudessa ei ole sitä mahdollisuutta.
Milliskin sai ensimmäisen "oikean" pyöränsä, jolla saa ruveta ajelemaan, kunhan on tarpeeksi pitkä. Oli niin paljon tukevampi apuratas-systeemi kuin Nikon pyörässä, että ajateltiin sen kestävän paremmin hiekkatiellä rulluuttelun, ja muutenkin. Tyttöjen väri ;-)

Eli jos joku Hangzhoussa on kiinnostunut pikkufillarista apurattoineen, voidaan luopua kun lähdetään huhtikuussa. Hinnasta päästään varmasti sopuun :-)

Katselin "livenä" kuorosotaa TVKaistalta ja kyllä minun suosikkini on Veetin poppoo. Irinan kuoro on kanssa tosi hyvä! Veikkaan, että nämä kaksi joukkuetta tulevat olemaan "kalkkiviivoilla" ja Veeti hoitaa homman kotiin.

Juupase jaapase. Nyt pitää viedä neitokainen sänkyyn. Känkkäsi tuossa vieressä ja lähti mököttämään sohvan toiseen päähän ja nukahti :-D

Hyvää yötä Hangzhousta!

PS: Kanarialla oli kuulemma satanut LUNTA!!! On se hyvä ettei nahka pala... (hih..;-))

4 kommenttia:

Emmie kirjoitti...

Facebook osaa tosiaan olla aika koukuttava ainakin aluksi :)

Lunta näyttäisi nyt satavan kaikkialla missä ei pitäisi. Nimin. eräs joka toivoo että pääsis toimistolle huomenna.

Kati kirjoitti...

Minulla kaveri, joka on kypsynyt jo Jäälin lumitilanteeseen, odotteli innolla Kanarialle lähtöä... jos jättää pois kirosanat tuosta, mitä hän sanoi kuultuaan lumisateesta, niin eipä kyllä paljoa sanonut... :-p

Tarja kirjoitti...

Facebook on koukuttava, mutta on se tosi hyva ulkosuomalaiselle yhteyden pitoon.

Kuorosota odottelee mulla iltaa ja omaa aikaa.. Tosin tiedan kylla jo kenen joukko tippui, mutta ei se mitaan!

Nina kirjoitti...

Emmie: Joo, kiva on! Vielä kun osaisi sitä oikein käyttää. Taitaa viedä minulta aikaa...

Kati: No kyllä varmasti hymy hyytyy, jos lumisateeseen pitää Kanarialle mennä ;-D

Tarja: Loistavaa saada yhteys vanhoihin tuttuihin! Tosin aika vähän minä kavereita olen sieltä löytänyt... Ehkä ajan kanssa he pongaavat minut :-)