keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Niin se aika rientää...

Niin. Taas on viikko vierähtänyt, enkä ole tänne saanut kirjoitettua mitään!Minne se aika menee? Millä ajalla minä ennen tänne postailin? Innostumisesta se kait on kiinni. Nyt vain on niin paljon muutakin ajateltavaa, kuin blogin kirjoittaminen.Samalla tavalla minä käyn muiden blogeja lukemassa ja facebookin kautta yhteyttä pitämässä, mutta jotenkin tämä blogi ei vaan ole herättänyt "suuria tunteita ja haluja".Kolmen viikon päästä ollaan jo kotona... Suomessa... Huomenna tulee vieraita. Reilun viikon päästä lähdetään katsomaan formuloita. Siitä 1½-viikkoa ja...


Nikolla on perjantaina viimeinen koulupäivä. Päätettiin ottaa poika jo tässä vaiheessa pois koulusta, kun tulee vieraitakin, ettei tartte olla bussia odottamassa joka päivä 15:30, sitä kun saattaa siihen aikaan olla jossain ihan muualla viilettämässä. Helpompaa.


Tavaroita on läpikäyty, mitä lähtee Suomeen mukaan, mitä jää. Vielä on jotain pientä säätöä tekemättä, mutta kyllä se siitä.


Kovasti odotetaan muuttofirmaa (jota ei kuulemma ole vielä edes valittu!) tekemään arviota tavaramäärästämme, että osaa vähän arvioida, pitääkö vielä "tiivistää" tavaraa vai voidaanko vielä ostaa jotain. Suomeen saadaan pakata firman piikkiin vain 14 kuutiota. Tänne tullessahan se oli 5 kuutiota, Millaa kun ei ollut silloin vielä olemassakaan (tai olihan se ihan pikki pikki riikkisenä ;-))


edit jo julkaisemattomaan tekstiin. Poika on sairastunut. Kerran on oksentanut ja käväisi lämpäkin. Viimeinen koulupäivä olikin sitten jo keskiviikko, joka poikaa kovasti surettaa :-(


Kyllä me pojan läksiäiset ja Suomiesitelmä käydään koulussa vielä pitämässä. Pitäähän nyt pikkumiehen päästä kaverinsa hyvästelemmään, ei sitä ihan noin vain voi häipyä maisemista.

Mutta nyt tämä äiti luovuttaa ja lähtee nukkumaan. Kello tulee 12 ja muut nukkuu jo täyttäpäätä!

Oikein hyvää Pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Mielenkiintoisia ja kauniita kuvia!
Toivottavasti pikkumies voi jo paremmin. Tokihan läksiäiset ja Suomiesitelmä on pidettävä, tärkeä juttu ja jää hyvä muistokin hänelle:)

Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Eeva kirjoitti...

5 kuutiota, se on aika paljon vai? Me saamme pakata vain 4 kuutiota, ja meitä on sentään 5 ja lapset jo "isoja". Olen siitä kyllä purnannut kovasti. Tai no Tuomas vei matkalaukuillaan sen mitä tarvitsee ja me viemme kesäkuussa (mikäli pääsemme sinne siis) sitten jo matkalaukut täynnä talvivermettä sun muuta, että muuttokuormaan mahtuu lasten leluja - se on tärkeätä lapsille.

Mutta hyvää pääsiäistä ja tervetuloa Suomeen!

Marjut kirjoitti...

Voi, toivottavasti pikkumies paranee pian!
Tsemppiä muuttoon ja mukavaa aikaa vieraitten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole tiennytkään, että joillakin firmoilla on noin tarkkaa kuutioiden kanssa. Olen luullut että "vaihtoehdot" ovat pieni tai iso kontti... Jakavatko ne sitten kontin useamman työntekijän tavaroiden kanssa?

Mrsme kirjoitti...

Eeva, me tuotiin tänne tullessa tuo 4 kuutiota ja meitä oli 5 henkeä, mistä kaksi vauvaa. Siinä oli meidän koko omaisuus! Suomeen jäi vain yksi astiasto, hääpuku ja teltta + makuupussit. Eli kyllä siihen neljään kuutioon aika paljon mahtuu! Ei tietysti mitään huonekaluja, mutta astioita, vaatteita, leluja, kirjoja, paljon se vetää.

Pois saa onneksi viedä vähän enemmän ja on tätä tavaraa kertynytkin...

Nina kirjoitti...

Susanne: Kiitti!
Poika on jo ihan terve :-)
Käytiin pitämässä esitelmä koululla, syöttämässä vähän suomalaista täytelakua ja hyvästelemässä luokkakaverit.

Eeva: 5 kuutiota oli ihan riittävä kun ei huonekaluja pakattu mukaan.
Täällä on tullut vähän osteltua tavaraa, joten takaspäin saapi olla enemmän kuutioita ;-)

Marjut: Kiitos! Poika onkin jo ok :-)

Anonyymi: Ei täältä ole muita lähdössä kuin me. En tiedä, miksi kuutiot on noin tarkat, varmaan kustannussyistä...

Satu: Jännällä odotan maanantaina tulevaa arviota tavaramäärästä.
Kun tietäs, miten lähellä todellisuutta se arvio sitten on...

Marjut kirjoitti...

Hauskaa Wappua missä sitten olettekin :)

Nina kirjoitti...

Kiitos Marjut! Samoin sinne teille :-)